Kachelzaak OverijsselKachelzaak GelderlandKachelzaak FlevolandKachelsjop HasseltKachelzaak Friesland Kachelzaak Drenthe

 

 

 

Gastenboek


Fred en Sanne schreef op 23-01-12 om 17:22 uur :

Hoi Henk, onze complimenten voor de inzet om ons kachelprobleempje op te lossen en de intussen geheel nieuwe uitstraling bij jullie aan de Zuiveringsweg in Lelystad. Wij hebben alweer twee klanten uit Almere en Hilversum naar jullie toegestuurd ! Provisie ??? (grapje). Groetjes Fred & Sanne uit Almere.

Wim de Boer schreef op 02-01-12 om 16:07 uur :

Wij willen Peter (van Kachelzaak Groningen) even bedanken voor het deskundig advies en uitstekende installatie. Onze Jotul houtkachel brandde precies voor het einde jaar, een jaarwisseling om nooit te vergeten !! Kachelzaak bedankt ! Fam W. de Boer, Winsum

Rouwenhorst schreef op 16-09-11 om 08:17 uur :

Kachelsjop hasselt dankzij vakmanschap hebben wij een zeer mooi gashaard. Een goede prijs/kwaliteit verhouding, een aanrader bedankt. Remco

Kees Rookus schreef op 12-02-11 om 16:46 uur :

Kachelshop Hasselt, bedankt! Al ongeveer 2 maanden veel plezier van onze Dovre "berghut-kachel". Goed advies, zeker geen overdreven kosten, snel geplaatst. Aanrader.

Bergen v.d. H. schreef op 04-02-11 om 16:26 uur :

Beste Finn, graag willen wij u op deze wijze bedanken voor het vele plezier wat wij beleven van de geplaatste houtkachel. Ondanks het verlate transport verliep de levering netjes. De goede voorbereidingen voor de montage van u en de monteur hebben ons veel vertrouwen gegeven. In 1 dag is alles geplaatst en de kachel brandend.
De uitleg over hoe wij het beste kunnen stoken en de levering van droog hout is ook perfect verlopen.
Ongelofelijk hoe snel de kamer warm is en het speksteen geeft nog lang warmte af nadat het vuur gedoofd is. Kortom wij gaan u zeker aan bevelen.
Met vriendelijke groet,
Hans & Rianne van de Bergen Lelystad.

dhr j. de mol schreef op 05-01-11 om 00:27 uur :

geachte heer Magendans, graag willen wij u bedanken voor de fraaie aanleg van de gekochte openhaard. In onze serre is het nu aangenaam vertoefen. Zoals afgesproken zien wij u in maart terug voor de hout kachel. Ik heb mijn buren geadviseerd om snel eens bij u informatie in te winnen. Mvg john de Mol.

J van dijk schreef op 04-01-11 om 20:59 uur :

wij zijn erg te vreden over de nieuwe houtkachel
brand super
zeer te vreden over communicatie en goede service
een echte aanrader???

korenhof schreef op 25-11-10 om 20:20 uur :

beste finn en bob. We genieten elke dag van de stoere houtkachel in ons tuinhuis en de houtkachel in onze woonkamer.. Zo als belooft lukte het monteren in 1 dag en is de uitleg voor het juist stoken als heel prettig ervaren. Dat jullie dit doen voor een veel lagere prijs als de andere aanbieders vinden wij bijzonder. We gaan de kachel sjop zeker aanbevelen. Kom nog eens gezellig langs om een wijntje bij de kachel te drinken, nogmaals bedankt. Mvg familie korenhof lelystad ↲
ps het reclamebord brengen wij binnenkort langs.

Mulder schreef op 08-11-10 om 22:27 uur :

Bericht aan de kachelsjop lelystad:
Hoi Finn,

Bedankt voor de stooktips. De kachel doet het ondertussen prima. We genieten er volop van!

Met vriendelijke groet,

Barend Mulder

Bovenwater Almere schreef op 19-07-10 om 16:01 uur :

Inbouwhaard met cv.
in juli 2010 is de aangekochte inbouwkachel met aansluiting op de centrale verwarming bij ons gemonteerd en aangesloten.
Tot op heden zijn wij tevreden met de werkwijze en flexibiliteit van de kachelshop en haar personeel. Zodra het kouder wordt komt u zoals afgesproken de haard stoken en afstellen. Met vriendelijke groet, Frank Bovenwater uit Almere-Buiten